Schimbați din slavă în slavă

$3.25
1-59665-977-7

This product is electronically distributed.

Vă rugăm să NOTĂ: Aceasta nu este CARTEA fizică. Aceasta este o versiune ELECTRONICĂ a cărții și trebuie vizualizată pe un dispozitiv electronic; adică Ipad, Iphone, Android, Kindle etc.

Descrierea cărții

Bunătatea lui Dumnezeu este cea care ne duce la pocăință, la schimbarea modului în care gândim și acționă. Totuși, tema pocăinței este adesea neglijată. Uneori, ea poate fi considerată un concept învechit sau una la care numai noii credincioși trebuie să mediteze. Dar, este posibil să neglijăm însăși cheia care ne va deschide spre înviorarea și spre slava lui Dumnezeu după care tânjim atât de mult? Ce se implică în adevărata pocăință? În acest studiu, autorul expune adevăruri din Sfintele Scripturi care sunt catalizatori în transformarea noastră pentru a deveni asemenea lui Cristos și ne duce spre maturitatea spirituală, bucurie și adevărata libertate.

Despre autor

Rev. Robert Tucker și soția lui, Angeline, au păstorit în Starville Church, Marine City, Michigan, SUA, timp de peste 30 de ani, iar acum el slujește ca președinte al Zion Fellowship International din Waverly, New York, SUA. Alte lucrări de slujire în care este implicat autorul includ învățătura dată în școlile biblice și în seminarii de conducere din întreaga lume, precum și scrierea unor articole și cărți folosite în multe limbi și țări.