Predica de pe Munte

$4.99
1-59665-978-5

This product is electronically distributed.

Vă rugăm să NOTĂ: Aceasta nu este CARTEA fizică. Aceasta este o versiune ELECTRONICĂ a cărții și trebuie vizualizată pe un dispozitiv electronic; adică Ipad, Iphone, Android, Kindle etc.

Descrierea cărții

Mesajul Vechiului Testament a fost unul pe care omul nu a fost în stare să-l îndeplinească niciodată. Cu toate acestea, în Predica Sa de pe Munte, Hristos a dat Bisericii Noului Testament o lege superioară, un mesaj al harului și al adevărului care permite omenirii să triumfe asupra tuturor lucrurilor. În comentariul său despre Predica de pe Munte, rev. Daniel G. Caram oferă o explicație clară și echilibrată a legii superioare a lui Hristos pentru Biserica Noului Testament, astfel încât să putem fi acei sfinți care trăiesc o viață victorioasă și abundentă în Hristos Isus.

Despre autor

Rev. Daniel G. Caram este profesor la Zion Ministerial Institute din Waverly, New York, SUA. El a călătorit în numeroase țări, predând în școli și seminarii biblice și, de asemenea, a scris alte șapte cărți, dintre care unele sunt utilizate în programa școlară a Universității Zion Christian University.

Rev. Caram și soția sa, Jane, locuiesc în Erie, Pennsylvania, SUA, unde păstoresc Biserica Muntelui Sion de peste 30 de ani. Rev. Caram și-a obținut licența în teologie de la Vision Christian Bible College and Seminary și masteratul în studii teologice de la Zion Christian University.