Duhul Sfânt

$5.99
1-59665-982-3

This product is electronically distributed.

Vă rugăm să NOTĂ: Aceasta nu este CARTEA fizică. Aceasta este o versiune ELECTRONICĂ a cărții și trebuie vizualizată pe un dispozitiv electronic; adică Ipad, Iphone, Android, Kindle etc.

Descrierea cărții

Mângâietorul nu este doar o altă carte teologică, ci un ghid foarte practic și folositor pentru a găsi o cale către viața plină de Duhul și viața călăuzită de Duhul. Cei care doresc să cunoască și să-L experimenteze pe Duhul Sfânt vor fi binecuvântați pe măsură ce vor citi comentariul Dr. Bailey cu privire la șapte aspecte ale Duhului Sfânt:

·         Persoana Duhului Sfânt

·         Slujirea Duhului Sfânt

·         Cele șapte Duhuri ale lui Dumnezeu

·         Botezul în Duhul Sfânt

·         Cele nouă daruri ale Duhului

·         Cele nouă roade ale Duhului

 

·         Viața umplută cu Duhul Sfânt și călăuzită de El

 

Despre autor

Timp de peste 30 de ani, dr. Brian J. Bailey a fost președinte al Zion Fellowship International, Zion Ministerial Institute și Zion Christian University. În slujirea sa desfășurată timp de 50 de ani, el a călătorit în peste 100 de țări, slujind în biserici, seminarii și școli biblice. De asemenea, dr. Bailey a fost autorul a peste 60 de cărți, învățând credincioșii căile lui Dumnezeu și modul în care o să fie întăriți pe cărarea sfințeniei care duce la Muntele Sion spiritual.