Cunoaște-ți Biblia

$6.99
1-59665-976-9

This product is electronically distributed.

Vă rugăm să NOTĂ: Aceasta nu este CARTEA fizică. Aceasta este o versiune ELECTRONICĂ a cărții și trebuie vizualizată pe un dispozitiv electronic; adică Ipad, Iphone, Android, Kindle etc.

Descrierea cărții

În calitate de credincioși, este de o importanță vitală să fim bine-întemeiați în adevărul Cuvântului lui Dumnezeu, pentru a rămâne fermi în vremurile care vor veni. A poseda o privire de ansamblu, comprehensivă, a Bibliei este o obligație și va deveni realitate citind această carte care beneficiază de ungerea sfântă. Această privire de ansamblu asupra celor 66 de cărți ale Bibliei include un scurt comentariu despre perioada intertestamentară a istoriei biblice. Dr. Bailey s-a focalizat asupra unor concepte-cheie în fiecare din studii și a presărat multe percepții minunate din vasta sa experiență. Prin intermediul acestui studiu bine scris, vei înțelege cu ușurință adevărurile remarcabile care străbat paginile Cărții lui Dumnezeu și vei dobândi o dorință mai mare de a studia Cuvântul Său.

 

Despre autor

Timp de peste 30 de ani, dr. Brian J. Bailey a fost președinte al Zion Fellowship International, Zion Ministerial Institute și Zion Christian University. În slujirea sa desfășurată timp de 50 de ani, el a călătorit în peste 100 de țări, slujind în biserici, seminarii și școli biblice. De asemenea, dr. Bailey a fost autorul a peste 60 de cărți, învățând credincioșii căile lui Dumnezeu și modul în care o să fie întăriți pe cărarea sfințeniei care duce la Muntele Sion spiritual.