Cartea Faptele Apostolilor

$6.99
1-59665-979-3

This product is electronically distributed.

Vă rugăm să NOTĂ: Aceasta nu este CARTEA fizică. Aceasta este o versiune ELECTRONICĂ a cărții și trebuie vizualizată pe un dispozitiv electronic; adică Ipad, Iphone, Android, Kindle etc.

Descrierea cărții

Dr. Paul Caram scrie un comentariu inspirațional asupra cărții Faptelor, arătând cum aceasta este o relatare divină a unei mișcări noi a lui Dumnezeu. Domnul venise să dea viață celor care erau burdufuri noi și Și-a construit Biserica pe temelia apostolilor Mielului. De asemenea, dr. Caram descrie modul în care noi, în calitate de credincioși, trebuie să facem parte din mișcarea lui Dumnezeu de întemeiere a Împărăției Sale aici pe Pământ și felul în care Biserica lui Hristos va face „lucrări mai mari”, pentru că El S-a dus la Tatăl Lui și ne-a trimis Duhul Său cel Sfânt.

Despre autor

Dr. Paul Caram face parte dintre stafful profesoral de la Zion Ministerial Institute din Waverly, New York, SUA. De asemenea, el a călătorit în multe țări dând învățătură și predicând în școli și seminarii biblice. Dr. Caram este autorul a 12 cărți, unele din acestea făcând parte din curricula Zion Christian University. Dr. Caram și soția sa, Betsy, locuiesc în Ulysses, Pennsylvania, SUA, unde păstoresc Zion Christian Assembly de peste 25 de ani. Dr. Caram și-a obținut gradele teologice de la Vision Christian Bible College and Seminary.